2018-10-22 191 views
喜囍卷 $35去到太安樓除咗去食必食嘅海南雞,雞蛋仔🤤絕對唔少得嗰度平價嘅壽司刺身,今次特別想介紹呢一間喜囍-因為之前有試過呢一間嘅三文魚手卷($10),當中足料嘅情況係你食到最尾都仲有三文魚嘅蹤影,而且三文魚都好新鮮有油分,所以今次去到就當然試吓佢哋嘅招牌之一喜囍卷-佢嘅手卷係嗰種一食可以滿足你幾個願望🤭就咁望落去就可以見到有三文魚蓉、蟹籽同埋甜蝦,入面仲有帶子添😏樣樣野都好新鮮,特別係三文魚蓉,佢食落去除咗有三文魚嗰種油香入口即溶之外,重帶有類似沙律醬嗰種甜味,重點係食到中間都仲有,所以其實計落都好抵食👍🏻👍🏻👍🏻🏠喜囍⚠️西灣河筲箕灣道57-87號太安樓地舖44B☎️34881813如果都鍾意睇我寫嘅食評,歡迎Follow我既Foodie IG(hohomayfoodie) 🙏🏻
喜囍卷 $35

🏠喜囍