2022-04-29 111 views
超鍾意食米線,認為一碗好米線除咗米線外,湯底、可選配料味道上缺一不可,少一樣都影響哂成件事連鎖米線穩陣但有時都想搵啲連鎖以外嘅味道,今次搵嚟天后區小店,位置唔顯眼,但絕對值得被留意呀👀◽️秘製豬扒酸辣撈紅薯粉 $60◽️秘製豬扒米線 $45◽️秘製豬扒拼蠔仔米線 $53◽️香炸手打鮮蝦丸 $44三個人同樣叫秘製豬扒,兩塊生炸豬扒入味之餘咬落好鬆軟,厚薄適中唔會乾,絕對色香味俱全,必叫‼️蠔仔更係我私心必叫配料,粒粒脹卜卜為湯米線提鮮💯幼身米線幼滑煙韌,寧舍掛湯,麻酸辣香惹味又獨特👍🏻撈紅薯粉更加感受到佢哋嘅酸辣功架😋蝦丸粒粒人手打,入口非常爽彈邊食辣野邊飲返杯凍飲🥤(加 $9)好爽呀☑️連杯凍檸茶都好好飲喎👌🏼
◽️秘製豬扒酸辣撈紅薯粉 $60
◽️秘製豬扒米線 $45
◽️秘製豬扒拼蠔仔米線 $53
◽️香炸手打鮮蝦丸 $44

蝦丸粒粒人手打,入口非常爽彈
2022-04-27
Type of Meal