2024-09-02 602 views
星期日既上環特別靜,同平日有好大出入🤗呢間小店細細間,好warm好有日式cafe既感覺😍🩵今半啡全日早餐烤大啡菇好夠味好軟熟,司華力腸絕對可以食得飽,煙肉唔會好乾身,煎蛋有小小流心效果夾埋個酸種包好好味,最後又點小得茄汁豆同田園沙律~🩵香草雞肉青醬扁意粉我想像中既青醬真係以為係青色既,黎到估唔到甘靚仔,係我食過最最濃既青醬意粉,我比十分!仲要有小小本菇做點綴,好好味~🩵彩椒蘑菇奄列配酸種包個奄列炒得好滑好岩配酸種包,而酸種包唔會好硬再黎反2杯咖啡先,分別係幸運桃同埋普通熱咖啡,可以揀nutty同fruity既口味,幸運桃真係好香桃既味道,一試難忘,唔中意fruity口味既朋友都建議試下,太特別

🩵今半啡全日早餐

🩵香草雞肉青醬扁意粉

🩵彩椒蘑菇奄列配酸種包
個奄列炒得好滑好岩配酸種包,而酸種包唔會好硬