2024-06-14 389 views
呢一間真係可以話係隱藏喺油麻地的中東美食,主要係食Kebea的,另外仲有烤雞同Pizza,今次就主要試咗佢地嘅Kebea。烤羊肉Kebea除咗烤羊肉之外其實仲有好多配料,主要都係D蔬菜類,例如蘿蔔絲、青瓜絲,另外仲有一D豆類,食落都幾fresh,唔會好多肉但係又夠飽,D烤羊肉一D都唔羶。另一款Kebea就揀咗個素食的,鷹咀豆(Falafel)Kebea,其實食唔出D鷹咀豆係乜野味,只係知道入面有豆蓉,都幾好食。食Kebea有秘製醬汁,我又係唔識分邊隻打邊隻,只知道隻隻都酸酸辣辣咁啦,我最鍾意綠色嗰隻。佢呢度都有幾多唔同款啤酒,仲有生啤添。

佢呢度都有幾多唔同款啤酒,仲有生啤添。