2021-10-01
有去過康城嘅人就知道 個商場嘅餐廳選擇其實唔多如果你係住喺康城 或者係康城返工 唔使一個月 已經可以將所有餐廳食到厭🤦🏻♀️因為平民價錢嘅餐廳唔多 貴價嘅又冇可能日日食選擇就變得越來越少 每日既食飯時間都要苦惱一大輪 又或者要攞飛排隊等一大輪今日十一點左右完成晒手頭上嘅嘢 可以早啲出去食飯不過都已經過咗11點 諗住已經冇早餐啦點知原來呢間嘅早餐到十一點半 見到仲有早餐食 諗都唔使諗 寫紙仔 量體溫 坐低叫嘢食啦返工期間 突然聞到出前一丁嘅味道 本身都諗住搵下邊到有公仔麵食依家有早餐揀 就岩哂我胃口點左個早餐B2 沙嗲牛肉媽媽麵 配餐肉炒蛋牛油麵包 加杯熱奶茶上菜速度好快個牛油餐包暖暖地 夾哂粒牛油落去 今次變肥仔都抵☺️可惜炒蛋就油左啲同炒得太老 餐肉正常 唔會薄到透光沙嗲牛肉有4-5塊 舊舊都好大塊 好入味 撈埋個媽媽麵食 好味😋杯奶茶亦都好濃茶香 仲比想像中大杯 應該係出面既加大size熱飲仲好細心咁比左枝熱飲飲管我唔知大定覺唔覺得 用熱飲飲管用奶茶係好味啲架😂但依家好多地方都因為環保無再用熱飲飲管 有時真係幾失望😞呢個豐富早餐盛惠三十六個大洋 飽哂
因為平民價錢嘅餐廳唔多 貴價嘅又冇可能日日食
選擇就變得越來越少