2019-09-04
網上寫$98卜卜蜆講到好抵咁,於是特登約朋友來試,可惜條款超多,搞到好難先到岩既時間去。一入門口就已經聞到陣酸臭味,明明只有兩三台客,已經咁難聞,抽風做得真差,相信應該係d蜆既腥味,加上火鍋,搞到咁, 令到原來想食蜆既我地都只好轉食雞煲。加上光線唔充足,黑黑沉沉,俾人感覺唔乾淨,環境認真麻麻。我地揀左$148既套餐,貪佢種類多d。雖然好多款食物供選擇,可惜味道好一般。只能講我地叫左個麻辣雞煲,食得出係雞肉,不過肉質鞋口,無雞味,唔麻又唔辣。串燒燒得唔乾身,以醬料來遮掩食物既質素。最恐怖係個番茄湯底,一見到就已經無哂胃口。食落去亦都唔覺有番茄味,唔知自己食緊咩。我地三人最後埋單計埋加一,每人唔洗二百,不過咁既質素,完全唔值得食。我寧願求其食個杯麵都覺得好味過佢,滿足過食佢。 只能講絕不回頭,已mark入blacklist 名單。
我寧願求其食個杯麵都覺得好味過佢,滿足過食佢。
只能講絕不回頭,已mark入blacklist 名單。