2018-08-05 227 views
下午茶時段經過,見裝修唔錯就入去試試。叫咗個炸肶沙律 加凍央走甜,飲品先到,一飲酸酸的,好明顯係咖啡問題,想請服務生加點糖水,等了幾分鐘糖水仍未到,就叫另一位服務生加糖水。但姐姐話我叫了走甜而家要加糖水令佢好難做。我就R哂頭,跟住有個叔叔過嚟問我而家想點?我就講多次想加糖水,佢就look大隻眼話呢度唔係西餐廳無加糖水呢樣嘢,再大聲啲問我兩次明唔明,我只係單純咁唸凍檸茶都係加糖水,所以先提出呢個要求姐。你話無 咪無囉。好啦,等咗15分鐘炸肶沙律出場。。。。乾小肶加奇妙的咸沙律。。無言啦食物 ,服務質素至如此地步。唉!希望老闆自求多福
食物 ,服務質素至如此地步。唉!希望老闆自求多福
2018-08-05
$40 (Tea)