聽聞有占卜塔羅主題Cafe在旺角開張不久,一直好有興趣,因為香港就比較少呢類cafe而家語命Cafe呢度就有得玩塔羅占卜, 點可以唔試呢,就等我率先 體驗 啦。一間集星座與塔羅於一身的Cafe,一入到去環境比較幽暗, 氣氛神秘座位用上左大梳化,坐低感覺就好似屋企咁個環境好舒服。 E間語命Cafe富有神秘感, 且帶點輕鬆, 用嚟探秘就一流haha張餐牌都幾有趣,整到似塔羅牌咁😂😂有星座特飲,12星座也是不同的水果泡冰配成的😆😆忌廉三文魚闊條麵😍😍😍賣相一流顯得用心製作,三文魚放在中央像一朵花的模樣三文魚厚身,。食物份量都好足,肉質唔乾夠滑,幾好食🤗 黑松露野菌意大利飯😋食物都有驚喜😱😱😱。呢個意大利飯好好食。🤤一上桌已經嗅到好香既黑松露,滿滿的 鋪滿彈牙的,每粒飯均沾到黑松露,口感和味道均充滿著驚喜。😚😚材料好豐富,仲有唔少嘅野菌。感覺有咬口,個飯外軟內韌,黑松露味道濃郁。😝 我雖然吾係天秤座, 但擇左好靚《天秤》,其實係朱古力奶蓋><😜朱古力味不算十分濃,但口感很細滑,味道非常合我口味,不錯不錯。😛食完咁多野,飲番杯凍冰冰既奶昔, 的確正!!!😬😬 食飽飽就開始玩塔羅牌

座位用上左大梳化,坐低感覺就好似屋企咁個環境好舒服。

E間語命Cafe富有神秘感, 且帶點輕鬆, 用嚟探秘就一流
haha

張餐牌都幾有趣,整到似塔羅牌咁😂😂

有星座特飲,12星座也是不同的水果泡冰配成的😆😆

忌廉三文魚闊條麵😍😍😍

黑松露野菌意大利飯😋

食完咁多野,飲番杯凍冰冰既奶昔, 的確正!!!😬😬

食飽飽就開始玩塔羅牌喇

可以問一條問題,  跟住隨心抽出7張牌,
占卜師很神奇😱😱😱淨係畀很少資料就已經講出我依家嘅處境 , 真係不得你不信!
佩服佩服 !
果然是有 超過十年的占卜經驗 🙂淨係需要幾十蚊就可以玩一玩, 值得一試

係同好姊妹去HEA既好地方,可以一個地方滿足多個願望! 相信不久後我會再同朋友黎小聚! 占卜師記得要再為我指點迷津啊 😘😘

同行附上朋友為我拍的美照

歡迎訂閱我的食評,謝謝

2018-11-09
Type of Meal