#港女覓食到屯門.屯門足料任食雞煲火鍋放題 🚫謝絕味精 ,可以滿足幾個胃既你~✨火焰黑松露雙重芝士麻辣雞煲 (即叫即炒)兩個人食一隻雞既雞煲,相比出面雞煲既份量更多,職員為我地倒上燒酒,再點火,雞既香氣撲鼻,再加上黑松露,芝士碎同埋芝士片,口感更豐富。✨配菜套餐價錢包括(時令蔬菜、午餐肉、牛丸、手工餃、魚皮餃、蘿蔔、蟹棒等等)款式種類眾多,質素都唔錯架!✨雞煲火鍋套餐送一客小菜(只限星期一至四,優惠有限)有成20-30樣小菜比你揀,我地叫左個豉椒炒鵝腸,餐廳以小菜起家,絕無味精,份量十足👍🏻✨飲品有酒水櫃自取,支裝豆漿,汽水等,又可以餐牌內order,有奶茶紅豆冰,忌廉朱古力等。仲要係任飲😍✨醬料請自行到自助醬料吧自行選配。✨除左雞件任食之外,仲要係即叫即整,鑊氣十足,大家一定要黎試試。客人可按自己口味自行添加牛肉、豚肉及火鍋配料,全部都係任叫任食,豚肉選用五花腩肉片,好味道🤤🤤🤤✨總結人均消費💸:$168/1人味道:🌕🌕🌕🌕🌑份量:🌕🌕🌕🌕🌑 服務:🌕🌕🌕🌕🌑 質素:🌕🌕🌕🌕🌑🍴 住家飯 (屯門)📍屯門青海圍8號屯景大廈地下C號舖::::::::୨୧::::::::୨୧::::::
#港女覓食到屯門

✨火焰黑松露雙重芝士麻辣雞煲 (即叫即炒)

✨配菜
套餐價錢包括(時令蔬菜、午餐肉、牛丸、手工餃、魚皮餃、
蘿蔔、蟹棒等等)款式種類眾多,質素都唔錯架!

雞煲火鍋套餐送一客小菜(只限星期一至四,優惠有限)

✨飲品

✨醬料
請自行到自助醬料吧自行選配。

✨總結
人均消費💸:$168/1人
味道:🌕🌕🌕🌕🌑
份量:🌕🌕🌕🌕🌑
服務:🌕🌕🌕🌕🌑
質素:🌕🌕🌕🌕🌑

🍴 住家飯 (屯門)
📍屯門青海圍8號屯景大廈地下C號舖
::::::::୨୧::::::::୨୧::::::::୨୧:::::::::୨୧:::::::::
#hkfoodie#eat#gathering
#food #foodphotography #foodblogger #foodstagram #instafood #hkfood #foodpics #photooftheday #foodie #foodlover#foodholiceatdiary #foodielife #屯門美食
#屯門雞煲