2022-06-26 25 views
餐廳以神燈作為主題,裝修都好特色。燒肉任食中有3種level,今次我就揀左level 2。飲品櫃有好多與其他燒肉店不同的飲品,特別啤酒種類極多選擇,有我最喜歡泰國象啤,小麥味重。枱上仲放了不過同調味粉同裝有醬油的神燈,切合主題,其中竟然有甘梅粉同黃姜粉,幾特別的調味粉。自助區有熟食,有沙律和蒸包都相當精緻,特別是豬仔包,好適合打咭,雖然味道就一般般。另外有好多唔同的肉類包括雞肉,牛肉,肉類選擇多,整體來講不是佳寶貨色,蔬菜選擇都不少,而且洗得幾乾淨。其他在QR code上點的食物,都可以在自取區自取。豆腐蟹柳沙律,有啲驚訝竟然是這隻貴蟹棒,配軟豆腐幾夾又開胃。牛肉方面有美國安格斯肉眼扒, 美國牛頸脊, 美國頂級雪花牛小排,而且有個牌仔說明牛的類別,唔怕叫錯,雪花肥牛就最香油脂味道,而且大部份牛肉肉質幾多肉味有濃。還有串燒同肥牛金菇,幾款都值得一試。 蔬菜就點了芝士大啡菇同孜然肉碎茄子,非常香口,茄子要燒耐啲先熟,啡菇出水之後好香。真係冇其他食評講到咁差,同埋同路人要多多支持。

其他在QR code上點的食物,都可以在自取區自取。

還有串燒同肥牛金菇,幾款都值得一試。

真係冇其他食評講到咁差,同埋同路人要多多支持。
2022-05-30
$300 (Dinner)