2024-01-15
走過這家餐廳,一陣陣誘人香氣撲鼻而來,唔經唔覺已經行到門口。食物點了三樣,每一款都令我驚喜連連。🍽首先,嗰碟"芝士青蔥粗管通粉"喺色香味方面真係一流,濃郁嘅芝士醬黏牢每條通粉,幾口下去都唔會覺得悶,仲有燒脆嘅表層令人無法抗拒。仲要提一提,芝士係入口即溶,夠哂滑,唔會覺得太過厚重。"多汁牛堡"絕對係肉控嘅天堂。自家製嘅木炭薯仔包香到犯規,加上汁水豐富嘅肉餅,每啖都喺味蕾上爆炸。煙燻蛋黃醬就像畫龍點睛噏,令整體口味更加提升。至於"脆脆"雞翼,正!啱啱好嘅脆皮,啖啖肉汁,一啲都唔會覺得太過油膩。配上既有風味又夠勁嘅芥末蛋黃醬,真係食指大動👍🏼。食物之外,服務態度亦好得嚟。店員隨時留意顧客需求,加上臨走時細心嘅問候,令人感到心暖暖。總括來講,這家餐廳係一個美食滿分嘅好地方。無論係想嘗鮮嘅食客,定係追求家常味嘅街坊,都會喺呢到搵到自己滿意嘅選擇。😋👨🍳🎉