陪老細去深水埗買嘢,行下行下行到基隆街~記得朋友介紹過一間burger店,話個番薯條好好味,橫掂老細對burger永遠唔say no😁就行多兩步去試下啦!!望佢個店面好西化,但入面加埋中式佈置又有啲氣氛~🥰👍🏻我叫咗個芝士漢堡配炸魚柳,老細要焦脆漢堡跟炸番薯條,漢堡一上枱,好靚仔!淨係個身高都贏曬啦!!😁🤣賣相一流!要一讚佢個醬汁真係好好味!👍🏻配埋啲酸瓜,真係食多幾啖都唔會膩~焦脆漢堡其實有兩塊牛肉漢堡~但係佢整到個口感脆脆地,又幾特別!!炸魚柳令我感覺新奇,食落好似魚豆腐咁~仲可以動L動L添!!店員推介咗一個新飲品士多啤梨釀汽泡茶,唔算好甜,淡淡嘅士多啤梨香味,幾啱我飲,好過飲汽水!!😁老細仲咳緊,所以都係整杯玄米茶畀佢算啦!!

焦脆漢堡+炸甜蕃薯條

芝士漢堡+炸魚柳