2021-10-19
好耐無約班死黨出來吹水,呢間野都係佢地揀嘅,但係都算唔錯。門面設計好特別,入面揀位都有對住個海景嘅,成個環境都俾人感覺好舒服!一來梗係點翻個鴛鴦鍋啦,呢個好似叫紅泥小染(辣)&貢佈豬肚(唔辣),等吃主菜嘅同時我地都點左d小食:大腸頭、牛筋、麻辣鴨舌……仲有幾樣唔記得左囉,不過感覺還好,可試可不試(自已領悟),然後覺得估計主食也差唔多,都無抱好大希望。好彩頭因為個名吸引先點,一見到以為係雪條哈哈哈,原來係白蘿蔔包住d肉,感覺幾特別,可以俾70分以上再來就試左溫體牛🐮,oh 實在太ok拉,肉質嫩滑又有得咬,牛味仲好濃郁,所以其他主食未上齊,我地就➕多一單拉,推推推薦墨條牛軋都ok佢地話,我個人覺得麻麻地,不過口感豐富,入面好似有雞軟骨定豬軟骨嘅野鮮蝦壽司滑,除左個樣靚,味道仲唔錯,所以我地都有追加左一份整體感覺還係ok嘅,都值得推薦
鮮蝦壽司滑,除左個樣靚,味道仲唔錯,所以我地都有追加左一份
整體感覺還係ok嘅,都值得推薦