2019-01-27
確罐蝦,我地係食野唔抹嘴嘅拉拉屎戰隊。我地都食左咁多野,點可以未試過香港地道特色食物「燒味」呢!屎女人(黃)戰士:叉燒味道剛剛好,但肉質方面「那」得少少過份。熏蹄味道正常,整得幾乾淨,無毛。湯就大大碗,整體份量超級多!屎MON(紫)戰士:叉燒係靚既,入口即溶,阿婆都食到,好岩我食!燒肉就硬左啲啲,唔夠嫩滑。例湯幾好飲,又大碗,飲左我好耐。食物份量好多,如果4個女仔的話SHARE三個餐都夠添!屎DUM(黑)戰士:叉燒NO GOOD,「那」得太過份! 燒鴨正常,好既係有隻肥脾,但係啲皮唔脆。(呢個見到燒鴨脾好興奮咁食無影到相...)屎橋(青)戰士:我碟叉燒味道都正常,但比較瘦同乾身,好羨慕黑戰士同紫戰士的半肥瘦叉燒,睇黎啲叉燒未必係同一批整。油雞就無咩特別,唔算特別好肉,份量又唔算好多,而且鴨有鴨脾,如果雞都有雞脾或者肥美啲既就好啦!拉拉屎Conclusion睇黎叉燒都係呢度的王牌菜!遇到好的一批就好好食!但唔好處係都要撞下手神,睇下抽到既係叉燒係肥美定係乾乾瘦瘦,有啲又可能「那」過左火添!套餐份量好足!有湯有油菜,平民得黎大件夾抵食!而且咁多種燒味整體都好食既!
我地都食左咁多野,點可以未試過香港地道特色食物「燒味」呢!
屎女人(黃)戰士:
叉燒味道剛剛好,但肉質方面「那」得少少過份。
熏蹄味道正常,整得幾乾淨,無毛。
湯就大大碗,整體份量超級多!
屎MON(紫)戰士:
例湯幾好飲,又大碗,飲左我好耐。
食物份量好多,如果4個女仔的話SHARE三個餐都夠添!
屎DUM(黑)戰士:
叉燒NO GOOD,「那」得太過份!
燒鴨正常,好既係有隻肥脾,但係啲皮唔脆。
(呢個見到燒鴨脾好興奮咁食無影到相...)
屎橋(青)戰士:
拉拉屎Conclusion