2021-05-06 1291 views
疫情唔知幾時先完,唔知幾時先有得去旅行冇得去旅行唯有去來自日本的餐廳止下痕奧運站附近做完野,未夠6點但是好肚餓,唯有叫朋介紹間好野黎醫下肚一去到間間都冇人,唯獨呢間有幾個人排緊隊,即時對佢信心大大提升餐廳有分立食區同室內區,天氣甘熱我當然簡有冷氣無論咩區都是先到外面點餐然後入去靚牛都有好多選擇由最平的肉眼去到最貴的和牛都有後腰三角是比較少見,細問一下原來脂肪比例比較少🤫岩食我們呢d又為食又怕肥簡完食邊款肉就簡幾重,太餓的關係簡左300g, 即切即磅童叟無欺+28蚊就可以變套餐有8款任配簡曬所有野就會比部機仔你,整好就會叫你出去拿餐廳仲好細心準備埋圍裙仔tim嘩!後腰三角配上鐵板磁磁聲地烤住,大大塊牛配上蒜汁,真是香味四溢切開大約有3成熟,切開幾份擺住鐵板上 繼續烤熱,去到鐵板去溫時牛大約已經5成熟後腰三角牛味濃,而且極少肥肉,燒到外面微燶,内面保持軟淋配醬係柚子燒烤汁令牛肉更加提鮮去肥膩由於靚牛本身就唔需要太過調味,所以店家沒有調味就拿去燒因此台面都有 黑椒同鹽作調味西瓜味波子汔水純粹想有多點日本感覺所以叫黎點綴
疫情唔知幾時先完,唔知幾時先有得去旅行
冇得去旅行唯有去來自日本的餐廳止下痕

餐廳有分立食區同室內區,天氣甘熱我當然簡有冷氣
無論咩區都是先到外面點餐然後入去

靚牛都有好多選擇由最平的肉眼去到最貴的和牛都有
+28蚊就可以變套餐有8款任配

後腰三角牛味濃,而且極少肥肉,燒到外面微燶,内面保持軟淋
配醬係柚子燒烤汁令牛肉更加提鮮去肥膩

由於靚牛本身就唔需要太過調味,所以店家沒有調味就拿去燒
因此台面都有 黑椒同鹽作調味

西瓜味波子汔水