2020-03-05 208 views
海之戀商場開左好多食店,今次黎食下呢間裝修充滿日式風格既品川!Openrice訂位仲有9折架!由於我地6點幾就入場,2個人都可以坐到日式窗邊位😍 可以望到海景架!我都見到有啲包廂,一班朋友都可以有個小區域一齊傾下計啦!點餐佢已經唔同一般既寫係紙上面,係用WeChat scan QR code落單,亦都冇乜漏單既情況~入點可以點既食物同一般放題無異,都係各款既刺身壽司,再加啲熟食咁。個人黎講比較鐘意佢既三文魚同甜蝦~ 叫左好多呢炸物都炸得香脆😋除左用手機點野食,仲可以出去拎野食架!其中最為surprise 既係佢居然有日本清酒!飲落個人好暖身~ 最後每人包一杯既haagenDazs 加一個口罩!!!

炸物都炸得香脆😋

最後每人包一杯既haagenDazs 加一個口罩!!!