2021-05-10 70 views
今日黎度堅尼地城,當然要試試呢區出名既Lex Coffee,餐廳有藝術感,非常闊落,裝修都好有格調!餐牌好豐富,我地就叫多幾樣試吓。火炙吞拿魚沙律沙律份量剛剛好,主打吞拿魚非常新鮮,食落好refreshing,燒過外脆內軟,沙律菜亦都好多選擇,好健康開胃,作為晚飯前菜好okay。慢煮三文魚扒三文魚扒好有驚喜,魚皮好脆好好味,調味得好好,魚既肉質好滑,煮得剛剛好,十個推介!大蝦意粉意粉份量十足,汁唔會太濃太膩,汁同意粉比例剛剛好,蝦數量多,可以大家share食都okay,如果幾個人食,呢個份量都好好share!冰搖玫瑰茶天氣開始熱,玫瑰茶都系一個好好既選擇,養顏美容最佳加上冰搖既整法,飲落去好清涼,又唔會太甜,推介!

火炙吞拿魚沙律

慢煮三文魚扒