2022-06-18 200 views
今日午餐試左間新野🤭整體感覺都好好,坐位闊落坐得寬敞😋lunch仲有special menu,飲品值得一讚! 午餐set轉特飲半價~門口見到餐廳有個promotion好正❤️❤️❤️✨✨✨凡於平日中午時段1430-1700光顧一份午餐或甜品加配鮮奶咖啡,美式咖啡,泡沫咖啡,即可免費添飲。❁ 慢煮美國豬肋骨 •香橙BBQ燒烤醬 $188豬肋骨份量好多🤭醬汁酸酸甜甜之外,仲有陣花香味。搞到我係咁問朋友仔到底咩味,睇返餐牌原來係香橙味,好正。豬肋骨比較淋身(好重要) 咁就唔會食得好辛苦😌伴碟嘅薯條即炸,每條都好脆熱辣辣!❁ 虎蝦龍蝦汁扁意粉 $88虎蝦大大隻,成件蝦肉可以起出嚟🦐爽口彈牙。意粉方面配料豐富,軟硬度適中,賣相勁靚,師傅卷得咁有心思❤️唔捨得整散佢😝淡淡鹹香好味道。農場草莓乳酪明治牛奶 $46草莓醬份量控制得好好,成杯飲品唔會太甜,牛奶香味亦都好突出~丸久龍膽宇治抹茶鮮奶 $48用咗靚嘅抹茶粉🤗溝得均勻,同樣兩者比例控制得好好👍🏻📍 Polaris (太和)太和大埔太和路15號太和中心9號舖#太和 #太和cafe #太和chill #太和coffee #約會餐廳 #拍拖 #太和西餐

❁ 慢煮美國豬肋骨 •香橙BBQ燒烤醬 $188

❁ 虎蝦龍蝦汁扁意粉 $88

農場草莓乳酪明治牛奶 $46

丸久龍膽宇治抹茶鮮奶 $48
用咗靚嘅抹茶粉🤗溝得均勻,同樣兩者比例控制得好好👍🏻

📍 Polaris (太和)
太和大埔太和路15號太和中心9號舖

• 農場草莓乳酪明治牛奶