見網上有寫 呢間海之戀分店係寵物友善 打電話去訂位 (講到明 有一隻小狗) 話外面位full 哂Cut線後 再即時打多次 問Walkin 等幾耐 職員就話 : 唔知wo 無限時 鐘意坐幾耐都得 咁我就去walkin 等位 點知去到得一半多少少既入座率 而outdoor 係完全無人 我就問 又話無位既 佢先話唔開 同唔比狗入再同職員Confirm 有狗 (手抱住) 佢話ok 埋邊枱 一踏入去餐廳 佢地攔住我 話狗唔入得 要放出面 係鋪頭圍欄出面… 完住隔開左人同狗明白好多餐廳唔比狗入 唔去呢間咪去第二間 但唔該唔好玩人 表示左幾次有狗 都無話唔比入 所謂比入既outdoor 原來唔係餐廳既露天位 係餐廳圍欄外商場範圍嘅位置 講完唔比狗入之後 我再問佢 點解之前問極都無講唔比既然後勁 冇 禮 貌 咁話 只可以係圍欄外除非你有狗狗手推車泊係圍欄外如果無 唔好浪費時間去 今次被佢玩到停車場錢都蝕埋…. 仲要等登大老遠出嚟 見有得食片皮鴨 又可以帶狗就算無狗都唔會再幫襯
Cut線後 再即時打多次 問Walkin 等幾耐
職員就話 : 唔知wo 無限時 鐘意坐幾耐都得