2023-07-02 763 views
曾經是我最喜歡的餐廳之一,隔左一排未食,今日帶朋友光顧,非常之失望。兩人消費$470+,包括加一,$40一份的四喜烤麩份量只有通常套餐附贈的前菜那麼一小碟,$168一份的水煮魚份量仍然可憐,並且作為招牌菜之一,魚肉竟然係速凍系列,一點魚味都無,食材都不用新鮮的!主食在推薦下叫了魚湯雲吞拉麵,根本無魚湯味道就是清湯,更誇張係雲吞竟然餡未熟透,仲有冰渣,難以置信!叫左服務人員佢地話咁幫你換一碗喇,然後第二碗上來唔知是否報復心態,雲吞和麵全部煮過頭,雲吞全部散曬麵就差再煮多陣就成一團,六十幾蚊一碗既所謂招牌魚湯雲吞拉麵就這樣騙人,真是少見之差!絕對唔會再去,差評
水煮魚
雲吞拉麵
招牌魚湯雲吞拉麵
2023-07-02
$240 (Lunch)