呢個冇漢肺炎🤢,好少人聚會同食飯😷,就連出街都驚🤦🏼‍♂️,今日 Lunch 嚟呢度,入座都有7成,算好喇😃。企咗門口好耐,冇人嘅😳,行出行入幾次,都唔見有人🙄,最後終於見到喇😃。坐低先發現,原來成個場,得佢一個女仔招呼咁多人😱💪🏼。所以我都唔好麻煩佢咁多😜。大阪燒我就唔識整,唔好嘥嘢😂,都係叫啲牛啦🐮。上級牛肋肉,有啲醬汁一齊燒🔥,幾秒就食得,都有啲牛味嘅😅,但係份量太少喇,食完呢個 set ,女生都唔會飽啦😂。叫多個牛舌👅,有啲就好似香口膠咁🤦🏼‍♂️,有啲又好腍喎😂。同埋冇醬油加埋一齊燒🔥,係冇味架🤦🏼‍♂️。枝豆冇落鹹,冇咩味🤦🏼‍♂️。Lunch 一個套餐,咁少嘢食要 $88,而且唔會飽,又唔係話太好味,大家一齊嚟,自己玩大阪燒,就可以接受嘅😃。
坐低先發現,原來成個場,得佢一個女仔招呼咁多人😱💪🏼。
所以我都唔好麻煩佢咁多😜。
大阪燒我就唔識整,唔好嘥嘢😂,都係叫啲牛啦🐮。
枝豆冇落鹹,冇咩味🤦🏼‍♂️。
可樂
枝豆
飯、菜
上級牛筋肉
牛舌
2020-02-21
$150 (Lunch)