2018-03-11 674 views
之前成日以為哩間只有辣嘅野食,一直都無去試(隔離果個唔食得辣)今日見到原來有串燒,可以唔辣,咁就即刻入去啦成間店都黑麻麻咁,我地坐個位係望住串燒,睇住佢燒,佢地見我望已經主動介紹首先講個茶先,唔知係咩茶,好似啲草本茶,又有啲玄米咁,飲落甜甜地,甘甘地,不過個人覺得味道好怪,唔鍾意孜然雞皮,夠脆,正黑椒雞泡魚乾,麻麻地,唔夠juicy,無外脆內軟嘅口感紐西蘭羊肉串,無羊味,麻麻墨魚鬚串,幾好食,只嫌份量太少胡椒花甲海藻湯,超超超咸!直頭叫個廚自己試!要求加湯之正常返少少!如果唔係咸到咁係幾好飲嘅濃醬宜檳紅燒肉,味道超濃,有茶樹菇好香幾好食嘅,白飯都食到成碗!唯一係肉唔夠淋,硬... 其實最想食係個水煮... 但條友又唔食得辣,見隔離2個人都叫咁大個水煮,又好香,好想食
)今日見到原來有串燒,可以唔辣,咁就即刻入去啦

孜然雞皮,夠脆,正

黑椒雞泡魚乾,麻麻地,唔夠juicy,無外脆內軟嘅口感

紐西蘭羊肉串,無羊味,麻麻

墨魚鬚串,幾好食,只嫌份量太少

2018-01-26
$170 (Dinner)