2025-01-22 0 views
有朋友外國番黎,又想食打邊爐放題,咁就試下呢間,早3個禮拜bk 8個人,如果要由5點食到10點就要打電話或wts bk,落訂$500,合理。一坐低會有同事講解流程,仲會有個同事專責我哋張枱,唔錯。飲品:自助形式,有啲生果茶,竹茅,有凍有熱,汽水等,唔算多但總會有你想飲嘅小食:小食係任叫,通常呢啲都唔會好食,咪求其點幾樣算數,點知小食一啲都唔hea,尤其炸嘢唔會成口油超好食。外國朋友啲仔女超口刁,佢哋都話好食。刺身用一隻長過枱面嘅木船盛起刺身,非常打卡,刺身新鮮冇鯹味。雞煲:因同行有小朋友所以叫左BB辣,雞數量足,8個都食唔哂,味道適中唔會咸,好食。邊爐:先上2set海鮮,有鮑魚,蝦,蠔,魷魚,花甲,等,呢啲食完全部可任叫,蟹都係任叫,重點係,所有海鮮都非常新鮮;另外啲普通配料都處理得好好,午餐肉係炸過,非常好食,手打嘅丸唔係溝粉,食落有咬勁,鵝腸更係我打左咁多年邊爐食過數一數二嘅新鮮。流動酒bar:一晚出現左5次,紅白清齊哂,飲得非常開心服務:員工會不時攞個大盤過嚟俾我哋倒骨同幫我地執枱,又有禮貌,十分抵讚。衞生:不過廁所就塞左冇人攪,見到係有人掉左啲紙巾包裝落去,唔塞就怪啦,都係客人
一坐低會有同事講解流程,仲會有個同事專責我哋張枱,唔錯。

飲品:

小食:

刺身
用一隻長過枱面嘅木船盛起刺身,非常打卡,刺身新鮮冇鯹味。

雞煲

邊爐:

流動酒bar:
一晚出現左5次,紅白清齊哂,飲得非常開心

服務:

衞生:
不過廁所就塞左冇人攪,見到係有人掉左啲紙巾包裝落去,唔塞就怪啦,都係客人素質問題。

同行友人都覺得好滿意,番乜鬼大陸打邊爐,食埋啲化學嘢,明明香港就有又平又抵食,又唔使山長水遠搭車咁麻煩。埋單連加一只係$500,海鮮任食喎,呢個價係抵食。

2025-01-18
$500 (Dinner)