暑假約埋同學仔一齊遠徑屯門,第一站我哋就去咗以恐龍做主題嘅餐廳~為食恐龍未入餐廳,已經見到有恐龍響門口歡迎我哋,入到去就更加多恐龍裝飾,小朋友見到都開心。坐低之後,兩個小朋友更開心,因為枱面有好多恐龍玩具比佢哋玩🤣連媽媽問豬仔包想食咩已毫無反應,完全沉醉響玩具世界裡面🤣🤣🤣點完餐之後,除咗小朋友玩得開心之外,連媽媽都玩埋一份,重拾童真🤭🤭🤭我哋點咗雞肉磨菇扁意粉、卡邦尼意粉、一客多味雞翼和兩杯飲料,雖然係平民小店,價錢相當親民(食品85折,飲品半價),但食物賣相同味道絕不比西餐廳遜色,仲食到舔舔脷添😋,加埋兩個靚靚嘅恐龍餐盤同餐具,小朋友食得特別開心😍臨走仲有小禮物🎁比小朋友,真係好貼心嘅服務,兩個小朋友都好開心好滿足😊。如此用心嘅小店,下次去屯門一定要再幫襯👍🏻👍🏻👍🏻

多味雞翼
卡邦尼意粉(午餐)
多味雞翼