2022-07-19
放假同朋友出去聚會,比我搵到呢個地方,黎到門口比我一種好舒適的感覺,我地坐靠窗位置,呢個位睇風景一流,而且環境靜靜地,傾計一流,同埋位置寛闊,唔會太逼,令我十分驚喜😌我地叫左安格斯牛肉漢堡配薯格,香煎豬扒配焦糖蘋果同安格斯牛扒,服務員態度十分好餐湯是南瓜忌廉湯,服務員好細心問我地要唔要加胡椒,湯十分滑,唔會太咸,值得再試🥰主菜是安格斯牛肉漢堡,牛肉十分多肉汁,又唔會太老,漢堡十分足料,另外薯格辣辣地,非常惹味,整體來講,味道十分出色.另外時香煎豬扒唔會太老,食到啖啖肉汁,唔會太鞋,都非常出色。安格斯牛扒5成熟入口即溶,唔會太硬,如果喜歡食安格斯牛扒一定要試😊最後甜品是慕絲杯,打卡絕對一流,食落唔會太甜,做飯後甜品一流😋😋整體黎講,下次朋友聚會一定會再黎,是一個食物質素同環境都十分好舒適的一個地方😍