2019-08-04 460 views
好日唔嚟下新城市廣場,諗住搵間未試過嘅食個late lunch。企係十字路口位,最後揀了呢間。因為有白桃班戟promote。見日式cafe應該唔會出事啩。Service:非常麻麻。啲小姐們面無笑容。帶完位後好晦氣講用餐90分鐘,放低餐牌就走環境:非常差。嘈吵,成件鋪有3-4 枱家庭,1-2歲小朋友。成地食物。感覺麻麻。Food:簡直不知所謂!叫了蛋包飯,餃子雞翼和水桃班戟。 個班戟簡直垃圾!Presentation極差!倒塌了!扁哂!(附圖)仲要係overcooked。實滴滴嘅!熟嘅程度緊逼mcd 熱香餅。還收$168! 我不停安慰自己蜜桃應該係日本的。算。一定不會有下次!

一定不會有下次!
2019-08-04
$170 (Tea)