2018-09-02 215 views
Shake shack登陸香港咁耐,一直都好怕排隊,所以一直都無去試,等左半年,應該少人d喇掛!星期日去到,條隊終於無排到出面喇!排左10分鐘左右,就買到喇!✌🏼✌🏼今日唔算太熱,但係天氣唔穩定,驚落雨,所以都無坐到露天的位置,其實坐出面應該幾舒服!☺️係等位同等野食的時間,發現店內有部洗手機,俾人食burger前同食完之後洗手,仲要自動出埋抹手紙,真係好貼心!🤗🤗我地叫左招牌Shack burger,smoke shack burger! 仲有普通薯條同芝士薯條!野飲就叫左lemonade同香港先有的milk tea shake!Shack burger個包有驚喜!🤤佢比其他地方的麵包更軟熟,入面仲搽左一層醬,提升左成個包的味道! 而smoke shack 就多左d煙肉,香口d,但係如果有番d菜就更好,可以平衡番個味道!值得一提的係佢個包係無完全切開嫁!包後面仲係連埋嫁!完全係為左我呢d,會食到d包同肉移哂位的人!😂😂😂我覺得得呢個設計真係好好呀!🤗🤗Milk tea shake有茶味,但係就唔算重!lemonade唔係平時咁的,佢係無汽的,酸酸甜甜幾好味!我覺得唔洗排隊係值得enco

Shack  burger

Hong  kong  exclusive  milk  tea  shake

Milk tea shake有茶味,但係就唔算重!

Lemonade
lemonade唔係平時咁的,佢係無汽的,酸酸甜甜幾好味!我覺得唔洗排隊係值得encore的!🤤🤤🤤🤤
2018-08-26