2020-12-29 536 views
係網上邊睇到尖沙咀開左間由大阪過江龍之高級麵包店,於是即刻去試,但實在太多人呀,於是去拎籌買一斤裝極生同極美麵包,但兩者分別要2點同1點先,我係十一點幾去到拎籌,所以都可以接受,食完個lunch,就去拎包包。除左包包,個到d jam都有好多款,我選左1樽rum & raisin返屋企去慢慢歎。其實買返係屋企食都唔錯,可以自定厚度😆我就再切厚少少,加左個mozzarella 芝士拎去焗返熱佢食,外脆內軟,好鬆軟,同埋食到牛奶既甜味,又有少少芝士咸味,正。講返個醬,雖然佢唔係有一粒粒提子係入邊,但係佢好濃既霖酒提子味,食到有酒味。整體黎講、耐唔耐,黎個奢侈早餐都唔錯😋

極生
2020-12-29