2019-04-05 117 views
《蜜糖芥末/黃金鹹蛋炸雞》$198叫咗個雙拼,所以有10件雞。其實兩個人食嘅話,叫10件雞就已經夠食,我哋仲嗌多咗個水冷麵,飽到郁唔到。呢度嘅炸雞出咗名係冇骨,但肉質一啲都唔會鞋。先講黃金鹹蛋炸雞,炸雞表皮有好香嘅鹹香味,內層雞肉肉質嫩滑,咬落去,肉汁就慢慢浸出嚟。食完鹹味嘅炸雞就食下酸酸甜甜嘅蜜糖芥茉炸雞,令人感到好開胃。二選一嘅話個人推介蜜糖芥茉炸雞。《韓式涼拌水冷麵》$80食完個炸雞,個口乾乾地就叫左個水冷麵。有啲泡菜喺面,食落去都會有啲酸酸辣辣嘅感覺,最啱就係食完個炸雞濕下個口。不過,個人建議食咗炸雞先決定叫唔叫水冷麵,因為炸雞個份量睇落好少,但係其實食落去都好滯。
雙拼炸雞
《蜜糖芥末/黃金鹹蛋炸雞》$198
叫咗個雙拼,所以有10件雞。其實兩個人食嘅話,叫10件雞就已經夠食,我哋仲嗌多咗個水冷麵,飽到郁唔到。呢度嘅炸雞出咗名係冇骨,但肉質一啲都唔會鞋。先講黃金鹹蛋炸雞炸雞表皮有好香嘅鹹香味,內層雞肉肉質嫩滑,咬落去,肉汁就慢慢浸出嚟。食完鹹味嘅炸雞就食下酸酸甜甜嘅蜜糖芥茉炸雞,令人感到好開胃。二選一嘅話個人推介蜜糖芥茉炸雞
韓式涼拌水冷麵
《韓式涼拌水冷麵》$80