2024-09-08 1004 views
經過見到呢間韓國餐幾吸引,下午2點半至6點有下午茶餐供應,餐廳座位,食物賣相不錯,另有醬油蟹限量供應。 牛肋骨湯定食 $88附送前菜兩小碟,牛肋骨唔韌,有咬口,唔算好淋,湯底香濃,內有粉絲。第一次見韓國菜既白飯會有菇粒同豆角,仲要灑上芝麻同蔥花,感覺似港式蒸飯。 紫菜包飯(半)+小食 $48下午茶餐,飯卷有4舊,幾大舊,肉多飯少,可選牛肉、泡菜豬肉或蟹棒,附上秘製沙律醬,味道特別。小食揀左炸雞,有3小舊,外脆肉嫩,沾上甜辣醬汁好開胃。另附送泡菜一小碟。 魚糕辛辣麵+小食 $68下午茶餐,就係魚糕同辛辣麵,冇乜特別,另外仲有年糕。小食揀左小份芝士球,有2條芝士條,好脆,味道不錯。

牛肋骨湯定食 $88

紫菜包飯(半)+小食 $48