2019-05-15 162 views
今日早放工系銅鑼灣周圍搵下野食上網見到呢間Cafe主題好似幾得意就過左黎🤤烏卒卒火山飯睇佢個賣相古古怪怪,其實系一個嬲爆爆火山😹入面鰻魚炒飯又幾好食,佢出面灰色嗰層係小小甜甜地嘅蛋白,同個鰻魚炒飯都好夾,因為中間嘅鰻魚炒飯嘅醬汁都係甜甜地嘅,蛋白有空氣既口感好creamy🥰草莓芝士奶蓋士多啤梨汁好開胃混合埋芝士奶蓋,奶蓋上面仲有少少草莓乾,酸酸甜甜咬落幾有口感榛子忌廉配香蕉窩夫朱古力雪糕下面有朱古力味嘅曲奇碎Oreo曲奇🍪一啖過窩夫雪糕曲奇加埋小小朱古力醬❤️好岩我口味,焦糖香蕉🍌都好好味🤤焦糖係燒到好脆,淋埋啲朱古力醬上去混合埋好香既榛子忌廉,雖然食完好友罪惡咁但係一餐半餐就食左先講🤗 呢個地方都幾chill 而且裝修感覺都好舒適有空和朋友來閒聊小聚也是不錯的
今日早放工系銅鑼灣周圍搵下野食
上網見到呢間Cafe主題好似幾得意就過左黎🤤

烏卒卒火山飯
睇佢個賣相古古怪怪,其實系一個嬲爆爆火山😹

朱古力雪糕下面有朱古力味嘅曲奇碎

呢個地方都幾chill 而且裝修感覺都好舒適