2016-06-30
韓式透心涼-棉花糖雪糕吐司🍞($48)棉花糖同多士既配搭,永遠都唔會唔好食。多士夠厚,個嘴細啲都放唔落啊😂。熱辣辣既棉花糖岩岩焗起,真係拉絲拉到下世紀,配埋一大球曲奇雪糕,夠曬滿足。-韓式鋒芒畢露黃金雪奶🍨($68)芒果粒同埋芝士蛋糕配埋雪奶係有啲dry,所以仲有煉奶送埋一齊食就好好味,而且雪糕上而仲落左啲百香果汁,甜中帶酸,岩晒宜家既天氣食😋。但係芝士蛋糕,司令就覺得麻麻喇,因為芝士蛋糕食落好似有啲花生味,感覺怪左啲!-海洋荒島 🔵($42)杯野係荔枝味,中間係好似刨冰咁,真係消暑一流,而且仲有埋椰果,飲得又食得!而且仲放左雲呢拿雪糕🍦,對比杯野飲,司令更加欣賞既係佢個雪糕。雪糕入面有好多雲呢拿籽,雲呢拿味勁香呀,食糕亦都好綿密!
棉花糖雪糕吐司🍞($48) 棉花糖同多士既配搭,永遠都唔會唔好食。多士夠厚,個嘴細啲都放唔落啊😂。 熱辣辣既棉花糖岩岩焗起,真係拉絲拉到下世紀,配埋一大球曲奇雪糕,夠曬滿足。
韓式鋒芒畢露黃金雪奶🍨($68) 芒果粒同埋芝士蛋糕配埋雪奶係有啲dry,所以仲有煉奶送埋一齊食就好好味,而且雪糕上而仲落左啲百香果汁,甜中帶酸,岩晒宜家既天氣食😋。但係芝士蛋糕,司令就覺得麻麻喇,因為芝士蛋糕食落好似有啲花生味,感覺怪左啲!
海洋荒島 🔵($42) 杯野係荔枝味,中間係好似刨冰咁,真係消暑一流,而且仲有埋椰果,飲得又食得!而且仲放左雲呢拿雪糕🍦,對比杯野飲,司令更加欣賞既係佢個雪糕。雪糕入面有好多雲呢拿籽,雲呢拿味勁香呀,食糕亦都好綿密!