2023-12-17
依期大熱嘅真人版魷魚遊戲,估唔到連餐廳都有promotion,未食呢個魷魚遊戲set已經有緊張又刺激啦。喺OpenRice預訂呢個魷魚遊戲set仲有88折優惠,計落真係平好多㗎,大家千祈唔好錯過呢個優惠。前菜方面,有沙律之餘仲有啲韓式小食,店員仲話俾我哋聽,韓式小食食完仲可以refill架,連爐側邊嘅芝士粟米同埋泡菜雞蛋都可以啊,實在太好啦。跟住嚟咗兩杯紅燈綠燈沙冰,綠色係蜜瓜味,夠晒冰涼,仲有啲紅色一條條嘅粉條喺入邊,賣相吸引之餘仲增加左口感。到主食方面,仲有好多唔同嘅選擇,咪睇落好似得好少,實際上兩個人都真係食唔晒呀,飽到上心口。肉質方面,油脂分布好平均,而且好新鮮好靚,口感唔錯。當然唔少得主角魷魚🦑啦😂最後仲點咗雪糕呀,塊椪餅仲有遊戲入邊嘅花紋喺度,有得食之餘又有得玩,可惜我挑戰失敗,整爛咗塊椪餅嚕。呢間餐廳,攞咗魷魚遊戲嘅熱潮嚟做主題,都幾得意幾好玩,可以去幫襯吓感受吓遊戲入邊嘅刺激體驗。
前菜
紅燈冰/綠燈冰
肉質方面,油脂分布好平均,而且好新鮮好靚,口感唔錯。
當然唔少得主角魷魚🦑啦😂
椪糖曲奇雪糕