2022-11-14
小食黎一份酸蘿蔔青瓜,酸酸甜甜好開胃泡菜炒五花肉蛋包飯 一切開蛋就左右2邊瀉落隻碟到仲有D煙五花肉係有D油膩但配上泡菜+蛋食落口感唔會好"流" 仲覺得好香口,而飯粒粒粒分明,唔會係一pat野,中意濃味既可以試下!海鮮煎蔥餅一個大人手掌size左右,我地得2個人,所以覺得佢份量好大!!!有魷魚, 蜆肉, 香蔥 食落口感係幾香脆仲有D煙靭,唔會話成塊野得個粉團口感同味道!黑炸醬無骨炸雞香脆熱氣之選 跟埋既年糕同薯條真係已經係成個set咁,一個人黎食應該已經飽哂! 韓式雜莓牛角包窩夫食飯又點會小得甜品,就算食幾多鹹食,甜品都是必須的! 即叫即整,我幾中意呢碟嫁! 不過份量再多D就好喇WAKAAAA吸血鬼的梳打同熱朱古古吸血鬼的梳打係紅莓梳打,唔會太甜,岩岩好一解前面食過既熱氣感覺~
泡菜炒五花肉蛋包飯
海鮮煎蔥餅