2021-06-10
#pb食在深水埗韓風咖啡店☕雖然ssp有好多咖啡店 但係其實我好少去 因為實在太多人啦🤣 今次約左至cute model @tinywhitedovy 同佢媽媽 @lifewelltraveller 一齊去cafe hopping🥰 第一站就去左呢間韓式咖啡店🤪 我地11點去到竟然冇咩人 不過因為有狗狗 所以坐左戶外😆 店內都唔大 只係得4-5張枱 唔會好逼👍🏻 .飲品選擇唔多 以咖啡為主☕ 輕食有最近好hit嘅croffle 不過因為我地會去另一間食野就冇試到🤪 只係飲左咖啡就算🤣🔹Blue Latte💙我叫左呢杯係佢嘅special💙 咖啡加左藍色檸檬糖漿做左漸層🥰 影相好靚 不過味道就冇咩特別🤣 飲到最後都幾甜😵🔹Dirty ☕.整體感覺兩杯咖啡都冇咩特別 環境都唔係超級特別🤣 可能食埋croffle感覺會好d?🙈 大家可以參考下🤪Milk Bar Cafe深水埗鴨寮街79號地舖
韓風咖啡店☕
🔹Blue Latte💙