2015-05-14 610 views
我同米仔期待已久的鯛魚燒,今日有得一齊早收工就行過去試下,之前睇食評話要等成個幾兩個鐘,希望我地唔使等甘耐啦。。有米仔陪我呢個路痴去找舖頭,一點都不難找,5點45左右到門口已有數名客人等,在門口有counter仔落單,有吉士同紅豆選,米仔鐘意食紅豆,我當然選紅豆啦!等左20分鐘左右,終於到我喇! 雖然等的客人唔多,但都要先20分鐘,不算快喔!拎到手,相機食先,眼見唔到佢的紅豆部份。唔理,先食左個frozen yogurt 先,味道很fresh,加埋d脆脆,好正!個鯛魚燒皮都唔錯,淡淡的麵粉香,外脆內嫩。個樣靚靚的朱古力青提子,好甜,不過同其他一齊食唔算好夾。。原來紅豆部份是在底部,同米仔兩個人一齊食分量剛剛好。。下次經過,如果唔多人排,可以再試。。

Waiting Time
20 Minutes (TakeAway)