2015-03-12 1073 views
韓風不絕, 人人都UPLOAD 呢條魚仔! 夜晚8點多去拿籌, 冇咩人, 店員叫我個半鐘後返黎拎. 於是係附近食個晚飯, 當呢個係甜品就岩哂!個半鐘返去....點知仲未得....要再等多半個鐘. 其實佢鋪面好細, 只有2部機器即做鯛魚. 但唯一令我等既動力係鯛魚係新鮮即製. 終於2條魚仔到手, 當然要相機食先!乳酪味道偏酸, 唔算滑, 配上朱古力醬, 味道一般. 可能因為條鯛魚仲有熱力, 魚尾不停滴水.....係因為乳酪都開始溶化既關係. 我地ORDER左一條係吉士味道, 另一條就係紅豆味, 但2者味道都唔算特出, 如果下次再會試, 唔知可唔可以叫唔係餡呢?呢個價錢HKD3X 新鮮即製, 但要等上差不多2個鐘的話, 就未免太多. 如果下次唔需要等, 或者會再食多一次.
終於2條魚仔到手, 當然要相機食先!
TakeAway