2018-12-06 65 views
因為聖誕節前要出trip,聖誕節不在香港,要提早三個星期同太太慶祝,揀咗這朋友食過同介紹嘅尖沙咀樓上餐廳。入口係isquare對面,好方便。我早到,坐低先。好好彩見到兩位貓店長,同佢玩,吾理我,😔,果然有性格。話好彩係因為店員話今日吾放出嚟,要捉返入去。 留意環境,已經有聖誕飾物,冇揀錯地方,枱面有兩粒糖果,感覺好好,還有好舒服嘅音樂,好relax。點菜,要咗廚師發板,店員解釋得好詳細,有帶子,鵝肝,虎蝦,牛柳粒,煙三文魚,菜,果,等等。好豐富,仲幫我地寫Merry Christmas, 好靚又好食。仲點咗蟹柳芝士卷,外脆,裏面好creamy, 連吾食炸物嘅太太都話好食。飲咗個夢幻樂團,原來有半價😁,菠蘿味比較重,好喜歡。好滿足嘅一餐,店員提我地食滿1000送招牌 monster ice cream。下次約齊朋友再嚟,希望兩位貓店長出嚟見下你地D Fans。
Type of Meal
Dinner