2023-03-25
太古坊返工嘅朋友有福喇💡鰂魚涌嘅KIN Food Halls係以可持續概念嘅美食廣場🍴提供多款名廚佳餚,多達300多個座位唔使擔心lunch time 冇位又要等位;每一道菜都喺中央綠色廚房製作,採用有機同可再生農業食材,每道菜仲可追溯食材來源,而我最appreciate菜式每星期一就會更新,保持新鮮感成日試到新嘢😉呢到仲有酒吧設有12個啤酒龍頭,提供多款本地精釀啤酒、天然葡萄酒、清酒同雞尾酒,好chill呀🍻🍹🍷顛覆food court,改變我哋嘅飲食方式🙌🏼 星期五仲會舉辦任食pizza活動🍕咁精明嘅你快啲上網買定,有優惠價$188,唔好錯過呀‼️【120 分鐘 𝙆𝙄𝙉 𝙓 𝙀𝙢𝙢𝙚𝙧 𝙋𝙞𝙯𝙯𝙖 任你食】日期和時間: 逢星期五 𝟔:𝟑𝟎 𝐩𝐦- 𝟖:𝟑𝟎𝐩𝐦 (𝟏𝟐𝟎 分鐘) 𝐊𝐈𝐍 網店限定優惠價: 每位港幣 𝟏𝟖𝟖 元 (原價每位港幣 𝟐𝟓𝟖 元) 按此購票: http://bit.ly/3JBObfs 地址: 鰂魚涌英皇道 𝟗𝟕𝟗 號太古坊德宏大廈 𝟐 樓六款口味選擇🍕包括港式燒味、韓風炸雞、日式大阪燒和經典的瑪格麗特、巴馬火腿和白蘑菇。叫埋親朋好友,到時仲有 Live Mu
顛覆food court,改變我哋嘅飲食方式🙌🏼
按此購票: http://bit.ly/3JBObfs
地址: 鰂魚涌英皇道 𝟗𝟕𝟗 號太古坊德宏大廈 𝟐 樓
六款口味選擇🍕包括港式燒味、韓風炸雞、日式大阪燒和經典的瑪格麗特、巴馬火腿和白蘑菇。叫埋親朋好友,到時仲有 Live Music,咁就可以盡情享受 Happy Friday😎🤟🏼🎶
Ginger Honey Lemon $42
Gin Spritz $52
Sunday’s Highball $78
檳城潮州炒粿條 Penang Teochew Char Koay Teow $78
其中一款至愛❤️有蝦、臘腸、炸豬油等,猛火高溫快炒,鑊氣十足,粿條煙韌有口感,啖啖都火辣惹味🔥
Japanese Style Roasted Half Chicken 日式烤 1/2 雞 $118
獨家日本三黃雞,不含抗生素同激素嘅日式烤雞外皮香脆,混合清酒鹽麴和昆布鹽調味,依然肉質鮮嫩,外脆又juicy😋
首爾韓風薄餅 Seoul Food Pizza $148
韓式炸雞x薄餅,滿足哂你兩個願望千祈唔好錯過呢款韓風薄餅🇰🇷🍕🍗
來自 Emmer 嘅小麥薄餅皮,配上韓式辣醬裹著走地雞肉、甜醃蘿蔔和泡菜,各位韓迷必食推介💁🏻♀️
泰式牛肉炒糯米飯 Buddy's Beef Kaprao $98 推介必食⭐️upgrade ⬆️ 傳統泰式肉碎飯採用牛脂油,加上糯米飯、金不換、碎牛肉一同快炒,炭燒牛肉,加上脆炸鴨蛋🍳製作而成,將所有味道完美結合在一起,成就咗呢道名為「Buddy 的至愛」的泰式牛肉炒糯米飯菜式‼️
日式吉列蝦三文治 Ebi Sando $78
日式三文治以炸至香脆蝦肉餅,略嫌蝦肉未夠彈牙,但配上日式沙律汁惹味,香軟脆口都唔錯👍🏻
MOMO棉花糖夾心華夫鬆餅
Campfire S’mores Waffle $60
純素飲食者都可安心享用嘅一款甜品🧇杏仁窩夫夾住流心烤棉花糖,夾心脆餅 ,Momo自製朱古力醬和Momo朱古力雪糕,唔會好重甜膩感,食完都唔會好大負擔呀👍🏻💯