2023-03-16 12 views
南北杏豬肺湯煱這個湯底非常足料奶白色嘅湯裏面無論南北杏蔬菜菜乾非常多而且豬肺亦都非常多這個湯非常香甜 牛頸脊刀工一流,肥瘦均勻望到白色嘅油脂,就知道這份牛肉係好滿足牛肉味香濃 喜歡食牛肉嘅朋友一定要叫脆骨腩 全部厚切 而且脆卜卜新鮮嘅魚肉,味道加埋美味嘅湯底甜美,香味,口感 簡直係一絕貢丸香菇嘅味道非常好 而且咬落去彈牙非常而且大大粒又夠實淨 自家製手打牛肉每一粒都係功夫傑作,味道濃郁,口感過癮,可以話係這間打邊爐舖頭好味賣點之一一個人忍唔住食晒因為實在太好味淮山食淮山,有一種清新,清腸胃清爽嘅感覺,總之就係清爽豬腰洗得乾淨沒有異味,食落去口感一流而且刀工細令到好快就可以熟透識食,一定要食牛骨髓好多打邊爐嘅地方已經搵唔到牛骨髓,但係這裏的牛骨髓又多又粗又好味,一種名貴嘅感覺特大檸檬雪碧、椰青打邊爐梗係要飲易啲先至開心清爽開胃這裏當然還有唔同嘅酒水供應各具特色大大杯非常抵飲這裏服務非常周到加湯係加豬肺湯食到中路老闆娘會幫你清理浮在湯面的雜質總之環境服務味道都係最好
南北杏豬肺湯煱

這個湯底非常足料奶白色嘅湯
裏面無論南北杏蔬菜菜乾非常多
而且豬肺亦都非常多
這個湯非常香甜

牛頸脊
刀工一流,肥瘦均勻
望到白色嘅油脂,就知道這份牛肉係好滿足
牛肉味香濃 喜歡食牛肉嘅朋友一定要叫

脆骨腩
全部厚切 而且脆卜卜
新鮮嘅魚肉,味道加埋美味嘅湯底
甜美,香味,口感 簡直係一絕

貢丸
香菇嘅味道非常好 而且咬落去彈牙非常
而且大大粒又夠實淨

自家製手打牛肉
一個人忍唔住食晒
因為實在太好味

淮山
食淮山,有一種清新,清腸胃清爽嘅感覺,總之就係清

豬腰
洗得乾淨沒有異味,食落去口感一流
而且刀工細
令到好快就可以熟透