2023-06-26
朋友成功轉工請食飯 比左一堆可以訂位既餐廳佢揀٩(●ᴗ●)۶最後揀左ℬ𝑜𝑜𝓃 小女子孤陋寡聞 查字典先知ℬ𝑜𝑜𝓃係解提高生活素質的東西或有用之物 有趣有趣ℬ𝑜𝑜𝓃既佈置好靚 比人有一種舒適同大自然既感覺 好想知佢啲芒草平時係點清潔 ʕ◕ ͜ʖ◕ʔ𝕆𝕣𝕕𝕖𝕣左⥅明太子醬薯條 $𝟝𝟠 ⥆叫薯條永遠都唔會伏 熱辣辣香噴噴即炸既明太子薯條簡直係無得輸 再加上啲紫菜 錦上添花呀喂! 𝔟𝔲𝔱個店員無問我食完未就收左我碟薯條(雖然只得一條 但我小器) (●__●)⥅香煎西班牙慢煮豬肉眼 $𝟙𝟞𝟠 ⥆望落好似好肥好多肥肉 但食落又無肥肉既口感同味道 最正係佢既蒜味醬汁 𝖑𝖚𝖒𝖑𝖚𝖒味 個炊飯有菇紅蘿蔔同蒟蒻 唔驚唔飽(仲有少少未食曬 我驚店員再度收左我隻碟 已經𝕙𝕠𝕝𝕕住隻手𝕜𝕖𝕖𝕡住叉實隻碟上既菇 代表我仲要食 佢都要收 然後我講句 我未食完 佢先擺返底) ఠ_ఠ⥅鰹魚熟成封門牛柳配炊飯$𝟙𝟞𝟠 ⥆牛柳無話好好食 亦都唔會太乾 味道不過不失個炊飯配咩都好好食⥅大蝦海膽醬忌廉烏冬$𝟙𝟛𝟠 ⥆未食已經聞到個酒味好重 無海膽醬既味 但有海膽既顏色 有𝟞隻大蝦 個醬係同烏冬夾既⥅千層窩夫酥$𝟟𝟠 ⥆揀左焦糖蘋
𝕆𝕣𝕕𝕖𝕣左
個炊飯配咩都好好食
⥅大蝦海膽醬忌廉烏冬$𝟙𝟛𝟠 ⥆
⥅千層窩夫酥$𝟟𝟠 ⥆
揀左焦糖蘋果配雲呢拿意大利雪糕 為晚餐劃上左句號
適合影相擁有少女心既人去食飯 (⑉・̆⌓・̆⑉)野食係唔錯既 係對服務有少許失望 睇得出員工係𝓎𝑜𝓊𝓃𝑔 無咩經驗 明既 希望佢下次可以問下個客人先攞走啲碗碟(╬•᷅д•᷄╬)