2018-06-10
忽然挑起條根好想食海南雞,由於上次食過一次,對於佢個清遠雞真係超讚,所以即興搭車去食等左一陣位就入得,其實每次我地都想試其他野,例如pizza 同意粉,但都係海南雞行先!我地叫左清遠麻雞海南雞飯同埋鵝肝多士先講個海南雞先,如果要清遠麻雞係加$10,全脾就再加$10,我地就食一碟冇轉脾,而另一碟就轉左脾ge清遠麻雞雖然我果碟冇轉,但好好彩我有脾翼位呀!另一碟就係完美ge脾位,雞係好滑,不過我覺得雞味差dd,冇計啦鬼叫香港少活雞食咩,同埋幾十蚊會expect 到d咩。另外個湯係幾正ge,清清地,如果大家唔鍾意油飯,係可以駛白飯架脾翼位好滑呀全脾鵝肝多士,記得襯熱食,個多士夠脆,鵝肝就冇咩太特別咁啦,$78真係交得下功課埋單$306,價錢公道,基本上個鵝肝多士唔係因為我地為食都可以唔叫架😂
脾翼位
好滑呀