2018-01-12 40 views
魂拉麵可以話係我係hk食過算數一數二好食既拉麵店~~~早排食完無耐又好掛住,所以冬至又決定拉埋朋友一齊去食!!!每次都覺得用 iPad 來點餐好方便!!!可以避免出錯,, 點完即叫即整~~環境靜靜的, 日式風味裝潢, 無論自己一人定同三五知己, 都可以黎食~~~今次同朋友都係點魂拉麵,麵入面有齊叉燒、玉子, 湯底味道恰當好處, 不會過淡, 味道濃郁,岩晒我~~麵條既質感彈牙, 每次都可以飲晒成個湯底~!!!今次因為太餓,所以追加左叉燒同半隻玉子!小食方便就點左日式炸雞塊, 口味一樣很讚, 不會像外面賣的, 那麼油膩, 而且肉質鬆軟,好正!!!
魂拉麵可以話係我係hk食過算數一數二好食既拉麵店~~~