2022-05-19 81 views
今日約咗個客戶去到荔枝角要傾啲嘢咁啱要買嘢食就去到D2 Place呢間度搵到呢一間韓式飯咁啱呢度有下午茶set見到都平平哋所以就即管買幾個餐同客戶一齊食見到餐廳入面都非常之衛生企理選擇左個台式滷肉飯其實入面就係傳統嘅台式滷肉飯裏面有滷肉味香濃嘅肉碎粒再加上煎蛋另外在叫咗個泰式辣肉碎煎蛋飯泰式嘅肉碎再加上辣辣地嘅口味非常之咁開胃加上流心太陽蛋 真係好開胃送飯一流最後我哋仲試咗一個溫泉蛋牛肉飯呢度嘅牛肉飯質素比喺連鎖嘅日式快餐店更加休息後嘅玉珍更更牛肉味濃郁而且全部米都用晒珍珠米非常之咁飽滿二飲品都加咗$18換咗呢一種特色飲品係佢哋喺店內新鮮製成嘅石榴青檸梳打汽水估唔到下午茶平平哋都搵到一啲高質素嘅餐廳

咁啱呢度有下午茶set
見到都平平哋所以就即管買幾個餐同客戶一齊食