2024-04-22 145 views
成日行過一直都覺得呢間麵包鋪d包好靚,價錢一定好貴。今次入到去,發現同我想像中有出入,充滿驚喜!入到鋪頭好第一超多款式,好香麵包味,未食早餐行入黎,真係流哂口水。麵包款真係好多,真係花多眼亂,要慢慢揀試食咩包。由於我實在太鐘意芋頭餡嘅製品,見到呢個芋泥小盒,成隻紫色四四方方,真係忍唔住入手了,一夾上手,成個包好咁重嘅。收銀姐姐好有禮貌問駛唔駛幫你加熱? 焗爐加熱完成個包即刻好香好香。姐姐專登唔唔封實,成個包唔會俾水蒸氣焗到淋哂,真係好體貼!返到公司切開個包,隔離同事都聞到。嘩,真係好香好正而且絕對唔係空氣包,平時出面食麵包,通常都要食2個先夠飽(可能我太大食了),呢個包食完一個已經好有滿足感。

麵包款真係好多,真係花多眼亂,要慢慢揀試食咩包。

品穀
2024-04-16
TakeAway
$23 (Breakfast)
品穀