其實我好少可會比劣評,但今次真係過份左!因為屋企人係成日幫襯開佢外賣自取,每次都只會買高麗菜雲吞,好多次都出現過一D問題,例如:落錯單,明明要高麗菜雲吞,但比左韭菜;高麗菜雲吞入面會有幾粒係韭菜定吾知小棠菜;要小辣但成碗野紅到岩漿咁都算啦,但係今次係第一次食到勁酸既雲吞!而且換左第二碗依然都有問題!上年幫襯個陣,係無問題既!到左依家,個湯底都係正常,雲吞皮既味道正常!但慢慢開始發現佢有D雲吞係縮埋一舊,食落口完全無肉味或菜味!而到左當日,同平時一樣,係買左碗高麗菜雲吞,買到番屋企,就開始食。食左一粒酸酸地,再食多幾粒,發現吾對路,係食到個入面個豬肉餡係酸酸地。有機會係隔夜,或者豬肉臭左,或者溫度太熱導致變味。嗱嗱臨走去換,點知比店員質疑我地有落醋,就叫佢去試下,試完佢就無出聲咁換左第二碗比我地!換左小棠菜比我地,如下圖,但個肉餡依然食得到酸味,只有幾粒無咁酸!都要食嫁,吾算平嫁嘛,食完無肚痛、無吾舒服(吾會好似D假食評咁,個個都話食完即刻肚痛、即刻睇醫生咁),不過吾代表其他人食完無事。希望有改善,話曬你都有分店,如果吾係只會趕客嫁啫!
其實我好少可會比劣評,但今次真係過份左!

有機會係隔夜,或者豬肉臭左,或者溫度太熱導致變味。

希望有改善,話曬你都有分店,如果吾係只會趕客嫁啫!
麻辣小雲吞
2020-07-03
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)