2021-04-15
係openrice 見到啲食評唔錯就book位試吓,有75折。去到見到menu 75折係單叫,大約$200 一碟十件,而放題要正價$128一位。兩個人放題好似抵啲,又可以試多啲唔同味。一坐低叫左每款1-2件炸雞,大約10分鐘後上菜。店員服務良好,會介紹每款雞係咩味。上碟好細心咁將每隻味分開,望落好吸引,味道款式多。食完覺得柚子味最好食、柚子既清新可以減少炸雞既油膩。咸蛋有少少柞,比較「鞋」口。今日既期間限定有大板燒味同咖哩味。我自己就比較推介大板燒味。而炸雞食落冇咩肉汁,炸皮及炸粉多,超級熱氣。食完第二件,口既上顎已經損左。每款既雞都係一樣味,只係外層加上唔同味既粉/醬,比較單調。食到一半覺得太油膩,於是每人加$20試埋啲焗雞同小食。食完油膩既炸雞,食到沙律感覺清新。醃海蜇有驚喜,爽口得黎開胃。紫菜薯條比較林,不過尚可接受。飲品買一送一,叫左蜜桃特飲及提子特飲。大大杯,味道一般,加一條appolo 既雪條增色不少。整體黎講,服務良好,食物麻麻地,價錢方面唔算抵食。
上碟好細心咁將每隻味分開,望落好吸引,味道款式多。
食到一半覺得太油膩,於是每人加$20試埋啲焗雞同小食。
紫菜薯條比較林,不過尚可接受。
整體黎講,服務良好,食物麻麻地,價錢方面唔算抵食。