2015-07-18 1033 views
星期六一家人黎食LUNCH, 我都未試過食餐便飯都可以食到成肚氣。一行3人, 唔大食, 唔肚餓,叫2個餐再加多個小食。D 湯上左之後10分鐘連包都未上,MAIN COURSE 已經上晒,但同時隔黎台有D有包就無湯,什麼的LOGISTICS?有人又有湯無包,有人又有包無湯.......咩事呢?D 湯係蘑菇湯,味道OK,落少D 水會更加好。2個餐TOTAL 有6個包,即係一個餐有成3個,真係豐富,食包都食飽啦。小食加多左個菠菜飯,熱辣辣都幾好味。MAIN COURSE 叫左個海鮮意粉拼盤,有大蝦,三文魚沙律,意粉同埋焗蔬菜,意粉味道好重蕃茄味好好味,三文魚都幾新鮮。另外一個叫左咖哩海鮮飯,咖哩汁好多,海鮮亦都唔少,都唔錯既。最尾送上咖啡,係蒸餾咖啡,唔係就咁用粉開,好香好好味。OVERALL 黎講係OK 既,但係SERVICE 真係差左少少,加上員工都無留意食客既需要,有咩理由上完個MAIN COURSE 先上返跟餐湯既麵包呢?!??!

D 湯係蘑菇湯,味道OK,落少D 水會更加好。
小食加多左個菠菜飯,熱辣辣都幾好味。
最尾送上咖啡,係蒸餾咖啡,唔係就咁用粉開,好香好好味。
$65 (Lunch)