2020-02-23
荃灣真係個好地方,比啲心機就會搵到好多平民價但有驚喜既餐廳!就好似呢間咁!話說近期市道因為疫症所以都幾差,但呢間小店竟然係下午茶時段都差不多半滿。先點壽司三文魚腩壽司帶子壽司兩件都係非常非常平民既價錢,但可以見到上面既刺身一啲都唔孤寒,都幾大舊下!兩刺身都ok鮮甜,呢個價格黎講認真唔錯!呢個刺身丼咩名堂我唔記得啦,但價錢都係好實惠既。不過呢個就略嫌少啲,部分刺身都唔算十分新鮮,本人冇咁推薦啦。牛柳粒鵝肝石頭飯哇哇哇!我係為左呢個而黎個飯即叫即整,超級熱。仲好有心機,個飯底係炒飯黎,成件事好香口牛柳粒都幾林幾好食!鵝肝就中規中矩啦。再撈埋啲醬汁食,非常好食必須enocre!!然後就再試埋啲小食炸野都係即叫即整,好食最後呢個係芝士軟殼蟹卷又係即叫即整,個心係熱架!!一啲都唔偷工減料,整體味道不錯,可以一試!
先點 壽司
三文魚腩壽司帶子壽司
牛柳粒鵝肝石頭飯
哇哇哇!我係為左呢個而黎
然後就再試埋啲小食
炸野都係即叫即整,好食
最後呢個係芝士軟殼蟹卷