2020-06-20 971 views
今日2個人喺下午時間, 人均食約80幾蚊的set.喺西營盤唔算最便宜但cp值好高👍首先店內環境光線充足,店內算整齊, 感覺幾舒服,每張枱都有食客但唔覺得擠迫.防疫措施方面, 位與位之間有車擋隔著,每台都放有一大支搓手.食物方面,火鍋上菜速度快,定食因為即燒即炸,但都只係等多5-8分鐘左右,我可以的.味道有驚喜,藥膳味突出,而且滿滿的雞柳食落嫰滑,機乎無雪藏味 一個人清哂枱好鬼死飽! 鐵燒牛更係精緻好味, 即燒熱辣辣7成熟剛剛符合心水~ 而且入口又香又軟熟就算配菜薯條都係即炸 2餐都感覺無食錯!另一配菜紫米露都有小驚喜~~~ 細細碗分量,甜度味道剛剛好成set餐好圓滿!唯一要說說的是當日下午, 店家意外地話無涷檸茶嗌, 唯有轉飲紙包飯品汽水...
今日2個人喺下午時間, 人均食約80幾蚊的set.
喺西營盤唔算最便宜但cp值好高👍
一個人清哂枱好鬼死飽!
就算配菜薯條都係即炸
2餐都感覺無食錯!

另一配菜紫米露都有小驚喜~~~ 細細碗分量,甜度味道剛剛好
成set餐好圓滿!

鐵板牛肉吉烈蝦飯套餐(連湯,前菜,甜品)
藥膳雞鍋套餐(連前菜味增湯紫米露)
鐵板牛肉吉烈蝦飯套餐(連湯,前菜,甜品)
藥膳雞鍋套餐(連前菜味增湯紫米露)
  • 鐵板牛柳
  • 藥膳雞鍋